De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Laden...

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Wijkvernieuwing

Wijkvernieuwing Gorecht-West In Gorecht-West is de wijkvernieuwing gericht op de verbetering van de totale woonomgeving. Bij deze buurtgerichte aanpak is er een nauwe samenwerking tussen de gemeente,...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Wijkvernieuwing

Wijkvernieuwing Gorecht-West

In Gorecht-West is de wijkvernieuwing gericht op de verbetering van de totale woonomgeving. Bij deze buurtgerichte aanpak is er een nauwe samenwerking tussen de gemeente, bewoners, politie, Woningstichting Lefier, Steelande Wonen, andere verhuurders en instellingen. Huurders en eigenaren worden direct bij de planontwikkeling betrokken, zodat het resultaat goed aansluit bij de wensen van de mensen uit de buurt.

Wijkvernieuwing Noorderpark en Margrietpark

Het Noorderpark en Margrietpark zijn van oudsher sfeervolle wijken met veel groen. Veel van de woningen voldeden echter niet meer aan de huidige kwaliteitseisen. Daarom is gekozen voor ingrijpende vernieuwingen. Verouderde flats en rijtjeswoningen hebben plaatsgemaakt voor wooncomfort van deze tijd, zoals royale gezinswoningen, seniorenwoningen en serviceflats. Verschillende huurcomplexen en particuliere woningen zijn flink opgeknapt evenals de openbare ruimte.
De effecten van de wijkvernieuwing zijn in diverse delen van de wijken goed zichtbaar. Er zijn prachtige eengezinswoningen, seniorenwoningen en appartementen gerealiseerd met daarnaast veel aandacht voor de omgeving. Aan de Narcissenstraat en de Popko Bielstraat realiseert woningstichting Lefier de laatste woninge die onder de wijkvernieuwing vallen.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand