De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Wie trouwt ons?

De gemeente Hoogezand-Sappemeer is een uitstekende keuze om te trouwen of uw partnerschap te laten registreren.In de enquête kennen de bruidsparen aan de begeleiding bij de voorbereidingen, de ondertrouw...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Wie trouwt ons?

De gemeente Hoogezand-Sappemeer is een uitstekende keuze om te trouwen of uw partnerschap te laten registreren.
In de enquête kennen de bruidsparen aan de begeleiding bij de voorbereidingen, de ondertrouw en de huwelijksvoltrekking in de gemeente Hoogezand-Sappemeer een hoog cijfer toe: een 8. Onze buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand krijgen een nog hoger gemiddelde toebedeeld: een 9!
 
Wij doen er dan ook alles aan om die dag 'de mooiste dag van uw leven' te laten worden. Die dag moet vlekkeloos verlopen en er valt daarom van tevoren veel te regelen. Daar willen wij u graag bij helpen.

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

U kunt zelf uw ambtenaar van de burgerlijke stand uitzoeken.
Als we van u geen voorkeur doorkrijgen, dan wijzen wij u zelf een ambtenaar toe.

U bent niet verplicht vooraf een gesprek met de ambtenaar van de burgerlijke stand te hebben. Stelt u dit wel op prijs, dan neemt de ambtenaar van de burgerlijke stand enige dagen voor de huwelijksdag zelf contact met u op.

Wij wensen u succes met de voorbereidingen!

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Mw. E.C. Bethlehem-Groeneveld

 Mw. E.C. Bethlehem-Groeneveld

Mijn naam is Ina Bethlehem.
Ambtenaar van de burgerlijke stand zijn leek mij altijd erg leuk. In 1989 heb ik gesolliciteerd op een
advertentie in de krant van de Gemeente Hoogezand-Sappemeer. Daarna ben ik benoemd en ambtenaar van de burgerlijke stand sinds 15 januari 1990.
Ik doe altijd mijn best een positieve bijdrage te leveren aan 'de dag van je leven'.
Nog vragen? Bel gerust, telefoonnummer 0598-327306.

Mevr Bos - de Jonge

Mevr Bos - de Jonge


Mijn naam is Eva Bos. Ik ben geboren in 1954, ben getrouwd en heb twee zonen. De huwelijksvoltrekking is een klein deel van jullie totale trouwdag. Een klein, maar belangrijk deel. Ieder bruidspaar heeft daar zo zijn eigen wensen en ideeën over. Ik vind het leuk er samen met jullie iets moois van te maken. Ik hoop dat jullie dan later met plezier op zo'n bijzondere dag kunnen terugkijken.  Tot ziens!

Mevr L Doorn - Groenveld

mw-doorn

Ik ben Lucy Doorn. Met veel plezier ben ik ruim 15 jaar buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in onze gemeente. Wat me elke keer opvalt is dat ieder bruidspaar zijn eigen levensverhaal heeft. Ik vind het dan ook een uitdaging om van tevoren met jullie in gesprek te gaan en jullie verhaal te horen. Dat gebruik ik als basis voor mijn toespraak om het zo persoonlijk mogelijk te kunnen maken. Het is immers jullie dag! En je wilt graag met plezier op het officiële moment van die dag terug kunnen kijken.

Naast ambtenaar van de burgerlijke stand ben ik adviseur communicatie bij het Gomarus College. Verder ben ik lid van een schoolbestuur met 15 basisscholen.

In de tijd die dan overblijft doe ik aan (zee)zeilen. Het liefst met man, kinderen en kleinkinderen. Nergens krijg ik meer inspiratie voor een prachtige huwelijkstoespraak dan drooggevallen op het wad met uitzicht op zeehonden tegen een ondergaande zon. Wie weet wordt dat jullie toespraak…

Dhr F Hulsing

Dhr F Hulsing

Hallo, graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Fred Hulsing, 52 jaar, getrouwd, en mijn vrouw en ik genieten samen van onze kinderen en kleinkinderen. In het dagelijks leven ondersteun en begeleid ik mensen met een verstandelijke beperking.
Omdat ik het leuk vind om mensen een plezierige tijd te geven, speel ik in mijn vrije tijd bij een toneelvereniging en kruip ik van eind november tot 5 december, in de huid van Sinterklaas.
Toen in april 2009 de gemeente Hoogezand-Sappemeer een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand vroeg, heb ik hierop gereageerd en ben ik uitgekozen. 
Graag wil ik een bijdrage leveren aan een voor jullie  onvergetelijke dag. Omdat jullie, als bruidspaar, centraal staan, vind ik het belangrijk om me in jullie wensen in te kunnen leven. Om dit te kunnen bereiken, vind ik het prettig om voor die tijd een afspraak te maken. Dan weten jullie wie ik ben, en leer ik jullie kennen. Zodat we samen, op jullie trouwdag, van de huwelijksvoltrekking een mooi en persoonlijk moment kunnen maken, waarin een stukje humor en een ongedwongen sfeer ook een belangrijke rol kunnen en mogen spelen. En omdat het jullie dag is, vind ik het belangrijk dat jullie in mijn verhaal, de hoofdrol spelen.

Dhr RK Moedt 

Dhr RK Moedt

Mijn naam is Rieno Moedt. Tot 2004 was ik hoofd van de afdeling Burgerzaken in onze gemeente en ook ambtenaar van de burgerlijke stand.  Het kiezen voor het werken op Burgerzaken was een bewuste keus. Het werk boeide me tot de laatste (werk)dag, juist omdat je met het wel en wee van mensen te maken hebt. In 2004 kreeg ik meer vrije tijd en die gebruik ik voor een deel bewust met maatschappelijk bezig zijn. Voor en met mensen. En waar kom je de verschillende facetten van het leven meer tegen dan bij een huwelijk? Daarom vind ik het een voorrecht trouwambtenaar te mogen zijn. Het meest mooie van mijn vroegere werk nog te mogen doen, nu min of meer als hobby. Ieder bruidspaar is uniek en daarom wil ik graag in een persoonlijk gesprek- bij voorkeur in jullie eigen vertrouwde omgeving, thuis- met jullie doornemen hoe jullie het persoonlijk willen invullen. Natuurlijk moet het stijlvol blijven, maar binnen bepaalde grenzen vertel ik graag jullie verhaal, met gevoel voor situaties, emoties en humor. En die zijn immers voor een ieder verschillend? In dat verhaal laat ik daarom zien en horen hoe jullie tegen het huwelijk en tegen elkaar aankijken. Op die manier maak ik een heel persoonlijke toespraak. As joe dat geern willen, ’t kin ook in ’t Grunnings. Wellicht nog van belang te weten, ik leef vanuit een christelijke levensvisie en dat houdt voor mij in: jou en jullie respecteren, wat je achtergrond,  afkomst/nationaliteit en levensovertuiging ook is.

Mevr Niemeijer - Hommes

Mevr Niemeijer - Hommes

Aanstaand bruidspaar: Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is José Niemeijer, geboren in 1957. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen (een dochter en een zoon). Sinds 1990 ben ik als ambtenaar van de burgerlijke stand verbonden aan de gemeente Hoogezand-Sappemeer en ik heb inmiddels vele, vele huwelijken voltrokken. Ik zie het als mijn belangrijkste taak ieder bruidspaar het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Ik doe mijn uiterste best er voor het bruidspaar en de naaste familie een onvergetelijke dag van te maken. Ik beschouw het dan ook als een voorrecht dat ik een bijdrage mag leveren aan deze belangrijke gebeurtenis in het leven van bruidegom en bruid.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand