De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Digitale melding openbare ruimte

U kunt bij de gemeente terecht met een melding of vraag over de openbare ruimte in uw straat of in uw buurt. Dat noemen we een Melding Openbare Ruimte. U kunt via ons digitaal formulier een melding indienen...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Digitale melding openbare ruimte

U kunt bij de gemeente terecht met een melding of vraag over de openbare ruimte in uw straat of in uw buurt. Dat noemen we een Melding Openbare Ruimte. U kunt via ons digitaal formulier een melding indienen over bijvoorbeeld afvalinzameling, wegenonderhoud, voetpaden, fietspaden, pleinen, speelplaatsen, groenstroken enzovoorts.

Storing verlichting

Een storing of defect aan de openbare verlichting, kunt u 24 uur per dag online melden via het online formulier Melding openbare verlichting.

Aandachtspunten Melding Openbare Ruimte

Gaat uw vraag of melding over een specifieke ambtenaar en moet u een klacht en geen melding openbare ruimte indienen? Bent u bij de gemeente aan het juiste adres, of moet u bij de provincie zijn? En, hoe kunt u de status van uw melding volgen? Leest u voor het indienen van uw melding openbare ruimte de onderstaande aandachtspunten:

  1. Een melding openbare ruimte is iets anders dan een klacht. Een klacht over bijvoorbeeld het gedrag van een ambtenaar kunt u niet hier doorgeven. Dat geldt ook voor problemen met buren, geluidsoverlast of geuroverlast. Voor dit soort zaken is dit formulier niet bedoeld.
  2. Niet alle wegen zijn in beheer bij de gemeente. Dit geldt voor provinciale wegen, zoals de Woldweg, de Kielsterachterweg en de op- en afritten naar de A7. Meldingen hierover kunt u doorgeven aan de provincie Groningen.
  3. De afhandeling van uw melding is te volgen wanneer u de melding doet via DigiD. Als u het formulier invult kunt u kiezen: met of zonder DigiD aanvragen. Wanneer u kiest 'met DigiD', worden de bij de gemeente bekende gegevens al in het formulier ingevuld én kunt u via "Mijn persoonlijke pagina" het verloop van de afhandeling van uw melding volgen. Let op: in verband met de beveiliging van uw gegevens, heeft u maximaal 15 minuten voor het aanmaken van een melding. Daarna wordt automatisch de verbinding met DigiD beëindigd.
  4. Uw meldingen zijn pas na enige tijd zichtbaar op uw persoonlijke pagina. Wanneer u de melding heeft ingediend via DigiD, is het mogelijk via "Mijn persoonlijke pagina" het verloop van de afhandeling van uw melding volgen. Het duurt echter circa15 minuten voordat deze melding zichtbaar is op uw persoonlijke pagina.

Onderhoudsniveau waar we voor staan

De gemeente heeft samen met de inwoners afspraken gemaakt over de onderhoudsnormen (pdf). Daar staan we voor als gemeente en werken we aan als er een melding binnenkomt dat dit niet zo is.

aanvragen zonder DigiD aanvragen met DigiD

carrousel-mooiman

RSS voor Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Momenteel geen informatie beschikbaar.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand