De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Proclaimer

De gemeente Hoogezand-Sappemeer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet haar uiterste best om de informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.Komt u informatie tegen die verouderd...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Proclaimer

De gemeente Hoogezand-Sappemeer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet haar uiterste best om de informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden. 

Komt u informatie tegen die verouderd is of incorrect, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt dit doen door een bericht te sturen aan webmaster@hoogezand-sappemeer.nl.
U krijgt bericht van ons wanneer uw melding verwerkt is.

Bij het gebruik van webformulieren streven wij ernaar het aantal velden dat verplicht moet worden ingevuld tot een minimum te beperken. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Let op!
Wob-verzoeken kunnen niet per e-mail worden ingediend. Alleen zaken en beschikkingen waarvoor dat specifiek wordt aangegeven (dus waarvoor het e-mailkanaal nadrukkelijk is opengesteld) kunnen per e-mail worden aangevraagd of ingediend. Alle andere zaken en beschikkingen moet u schriftelijk indienen of aanvragen. Natuurlijk kunt u daarvoor ook (eerst) telefonisch contact opnemen met de gemeente.

Privacy

De gemeente Hoogezand-Sappemeer hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. 

Wij zijn uiteraard geïnteresseerd in de bezoekers van onze site, maar uw naam of andere persoonlijke gegevens hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan hoogezand-sappemeer.nl gebruiken we alleen ter ondersteuning van technische beslissingen, statistische verwerkingen en incidenteel voor klanttevredenheidsonderzoeken. Aan deze onderzoeken kunt u wel of niet deelnemen en de resultaten zijn niet te herleiden naar individuele personen. 

Digitale verzoeken om informatie gebruiken we alleen voor het afhandelen van uw aanvraag of reactie, en in incidentele gevallen voor klanttevredenheidsonderzoeken. U beslist zelf of u aan deze digitale onderzoeken deelneemt; de resultaten zijn niet naar individuele personen te herleiden.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand