De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Laden...

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Verkeersteller ontvreemd

In de periode tussen woensdag 14 juni en woensdag 21 juni is één van onze drie verkeerstellers verdwenen. De verkeersteller zat met twee klemmen en een ketting vast aan...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Verkeersteller ontvreemd

In de periode tussen woensdag 14 juni en woensdag 21 juni is één van onze drie verkeerstellers verdwenen. De verkeersteller zat met twee klemmen en een ketting vast aan een lantaarnpaal aan de Schoener. Het lijkt erop dat de verkeersteller opzettelijk is meegenomen. Er zijn geen zichtbare sporen van vandalisme en we hebben ook geen resten van de klemmen of de ketting gevonden. We hebben aangifte gedaan bij de politie, maar we hopen dat degene die weet waar de verkeersteller is dit bij ons komt melden.

Verkeersteller.Verkeersteller achterkant.

We gebruiken de verkeersteller om verkeersmetingen te doen. Ze worden in de gehele gemeente ingezet. Ondanks dat het materiaal in de verkeersteller weinig waarde heeft, is het voor ons geen goedkoop apparaat. We willen de verkeersteller dan ook graag weer terug.

Weet u waar de verkeersteller is of heeft u deze in uw bezit, wilt u dan contact opnemen met de gemeente (telefoon: 0598-37 37 37, mail: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl) of met de politie?

Hartelijk dank alvast voor uw medewerking

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand