De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Laden...

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Storm in Midden-Groningen

Het waait hard! Voor een aantal provincies geldt zelfs een weeralarm. We ontvangen veel meldingen van losse takken, omgewaaide bomen en in een enkel geval onveilige situaties. Wij vinden het...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Storm in Midden-Groningen

Het waait hard! Voor een aantal provincies geldt zelfs een weeralarm. We ontvangen veel meldingen van losse takken, omgewaaide bomen en in een enkel geval onveilige situaties. Wij vinden het fijn dat u deze meldingen aan ons door geeft, de gemeente kan niet overal tegelijk zijn.

Gemeentelijke bomen

Momenteel zijn de collega’s van de buitendienst hard aan het werk om het veilig te houden op straat. Gevallen takken worden opgeruimd en gevaarlijke situaties worden veiliggesteld. De gemeente is alleen verantwoordelijk voor bomen op openbaar terrein.

Particuliere bomen

Valt een boom uit uw eigen tuin op een gemeentelijke/niet-particuliere weg, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het veiligstellen van de situatie en het opruimen nadien. 

Als er bij u een afvalroute wordt gereden, verzoeken wij u de container na leging zo snel mogelijk terug te zetten op uw eigen terrein. Denkt u ook aan werkende buren. Zij kunnen uw hulp goed gebruiken.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand