De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Maatregelen veiligheid pand Meint Veningastraat/Kerkstraat

De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft het pand aan de Meint Veningastraat 144 in onderzoek. Vorige week hebben we in het pand gekeken en deze week heeft een constructeur onder andere bouwtekeningen...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Maatregelen veiligheid pand Meint Veningastraat/Kerkstraat

De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft het pand aan de Meint Veningastraat 144 in onderzoek. Vorige week hebben we in het pand gekeken en deze week heeft een constructeur onder andere bouwtekeningen en luchtfoto’s onderzocht. Na aanvullend onderzoek deze week bestaan er ernstige twijfels over de bouwkundige staat en de veiligheid van de bovenverdieping van het pand.

Er is sprake van een acuut onveilige situatie. Harde wind of sneeuw kan voldoende zijn om de oostgevel te doen bezwijken. De gemeente heeft daarom één deel van de rijbaan van de Kerkstraat afgesloten voor verkeer (het verkeer in beide richtingen is wel mogelijk). Voor de bewoners van het pand aan de Meint Veningastraat wordt vanavond tijdelijk vervangende woonruimte gezocht.

De omliggende woningen lopen geen risico. De gemeente gaat met de eigenaar in overleg over de verdere aanpak van het pand. 

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand