De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Laden...

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Kunstfestival Margrietpark

Het was een prachtige dag, met heel mooi weer. Wethouder Oetra Gopal opende het festival en sprak uit dat ze het een heel goed initiatief vond van de buurt- en speeltuinvereniging Prinses Margrietpark...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Kunstfestival Margrietpark

Het was een prachtige dag, met heel mooi weer. Wethouder Oetra Gopal opende het festival en sprak uit dat ze het een heel goed initiatief vond van de buurt- en speeltuinvereniging Prinses Margrietpark en de bewonerscommissie Margrietpark.

Het festival kwam tot stand met medewerking van HBR producties, muziekschool Nootenboom en theaterburo Moi. Het werd een zeer geslaagde dag, waar de toeschouwers konden genieten van vele demonstraties van jong en ouder muzikaal talent, afgewisseld met twintig kraampjes waar zelfgemaakte kunstwerken bewonderd konden worden. Een groot succes was de ijscokar waar je gratis een steekijsje kon krijgen en een popcornmachine waarvan de popcorn ook goed werd afgenomen. Er was een balonnenclown, er waren workshops en demonstraties en het festival sloot af met een muzikale feestavond in wijkcentrum Het Spinneweb, waar vele artiesten hun repertoire lieten horen.

spinnewebfeest01

spinnewebfeest02

spinnewebfeest03

 

-          Naar de Nieuwsbrief Sociaal Domein HS juni 2017 

-          Abonneer je hier op de gratis nieuwsbrief Sociaal Domein.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand