De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Dag van het Park 25 juni in het Gorechtpark

Op zondagmiddag 25 juni vindt er (vanaf 13.00 uur) in het Gorechtpark in Hoogezand voor de 10e keer een groot spektakel plaats, de Dag van het Park, georganiseerd door de gemeente Hoogezand-Sappemeer,...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Dag van het Park 25 juni in het Gorechtpark

Op zondagmiddag 25 juni vindt er (vanaf 13.00 uur) in het Gorechtpark in Hoogezand voor de 10e keer een groot spektakel plaats, de Dag van het Park, georganiseerd door de gemeente Hoogezand-Sappemeer, Kielzog en Kwartier Zorg & Welzijn.

De Dag van het Park heeft inmiddels een vaste plaats op de agenda verworven met verschillende sportieve, culturele en maatschappelijke onderdelen. Het jaarlijks terugkerende evenement heeft dit jaar als thema ‘De Uitdaging’. De organisatie ziet het niet allen als een uitdaging een gevarieerd aanbod van activiteiten aan te bieden, maar ook een meer verbindende rol te spelen.

In de aanloop naar het evenement is in twee bijeenkomsten geprobeerd de deelnemende partners te laten samenwerken. Zo kunnen de onderdelen gebruikt worden voor meerdere doelgroepen. Sportieve onderdelen gebruiken voor naamsbekendheid en ledenwerving, maar ook voor buurtsportactiviteiten. Het aanbod is vergroot en de verdeling over het park aangepast.

Partners

De meer dan 25 verschillende onderdelen worden hoofdzakelijk verzorgd door Kwartier, Zorg & Welzijn, Kielzog Theater / Kunstencentrum en de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Echter ook het Natuur en Milieu Educatiecentrum, de Kindervakantieweek, Radio Compagnie, Scouting, FC Groningen en de Maatschappij, de Jeugdbrandweer en tal van sportverenigingen laten zich van hun beste zijde zien.

Nieuw

Tijdens deze 2e lustrum editie van de Dag van het Park en de laatste in onze huidige gemeente is er een eigentijds onderdeel gevonden dat waarschijnlijk zeker de jeugd zal aanspreken: vloggen. De deelnemers kunnen vlogfilmpjes maken en deze laten zien op een groot scherm.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand