De website van de gemeente Hoogezand-Sappemeer maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

Laden...

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598 37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

27 maart t/m 3 april: Werkzaamheden bruggen Kieldiep, omrijden voor de Hooge Meeren

In opdracht van de gemeente Hoogezand-Sappemeer voert aannemer Schagen Infra groot onderhoud uit aan twee bruggen over het Kieldiep in Hoogezand. De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

27 maart t/m 3 april: Werkzaamheden bruggen Kieldiep, omrijden voor de Hooge Meeren

In opdracht van de gemeente Hoogezand-Sappemeer voert aannemer Schagen Infra groot onderhoud uit aan twee bruggen over het Kieldiep in Hoogezand. De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 27 maart tot en met maandag 3 april 2017. Het gaat om de brug bij de Erasmusweg en de brug bij de Thorbeckelaan naar winkelcentrum de Hooge Meeren. De brug in de Erasmusweg is vanaf vrijdag 31 maart 17.00 uur weer begaanbaar voor het verkeer.

bruggen Kieldiep

Afsluitingen en omleidingen

De Kerkstraat is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer van de Hoofdstraat richting het winkelcentrum. De winkels/bedrijven aan de Kerkstraat, Burgemeester Van Roijenstraat, Van der Duyn van Maasdamweg en in het winkelcentrum de Hooge Meeren blijven bereikbaar via omleidingsroutes. De omleidingsroutes worden vanaf de kruising Hoofdstraat / Kerkstraat met gele borden aangegeven.

De uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit betekent dat de werkzaamheden kunnen uitlopen.

Informatie

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uitvoerder Bert Kamphuis via b.kamphuis@schageninfra.nl of T. 038 – 477 17 41. U kunt ook bellen met het Klant Contact Centrum van de gemeente : T. 0598-37 37 37.

Openingstijden en contact

Openingstijden

T: 0598-37 37 37
E: gemeente@hoogezand-sappemeer.nl

Bezoekadres
Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand
 Postadres
 Postbus 75
 9600 AB Hoogezand